Pentru colaborări, întrebări, cereri de review-uri sau altele, contactaţi-mă pe adresa: vogueandjazz@gmail.com

miercuri, 26 iunie 2013

Pudră de argilă ASLAVITAL


       Cred că toate persoanele preocupate de tenul lor au folosit cel puţin o dată-n viaţă masca “argiloasă”. Fie că e o mască gata-preparată (la tub, borcănel, plic etc) sau aveţi timp, imaginaţie şi răbdare pentru a vă face o mască personalizată, ȋntr-un moment al vieţii tot s-a găsit pe năsucul nostru un strop de argilă.
       Acum o să discut despre – na, ce greu o fi-, despre publerea de argilă şi prepararea ei.

Pudră de argilă ASLAVITAL


AMBALAJ
       Eu am luat dit’mai cutia :)). Dar din cȃte ştiu puteţi achiziţiona şi un pliculeţ/două/nouă separat. Aşadar, dacă achiziţionaţi o cutie ȋntreagă veţi descoperi ȋnăuntru 10 pliculeţe fiecare a cȃte 20g. Pliculeţele sunt dintr-o hȃrtie subţire, deci nu aveţi nevoie de foarfecă pentru a le deschide. Cutia este din carton subţire iar ȋn interior, după cum am spus, se află cele 10 pliculeţe + unprospect.













INDICATII
       Pe spatele pliculeţului scrie: temperatura optimă de păstrare: 15-25 grade Celsius şi a se folosi ȋnainte de data marcată pe sudura plicului. Mai multe puteţi găsi ȋn poză/prospect.






SOLUŢIA

       Pulberea are o culoare maro-pal-cenuşie. Ȋntr-un plic se găseşte argilă suficientă pentru 3-4-6 aplicări, depinde de zona pe care doriţi să o acoperiţi şi consistenşa măştii.

       Prepararea e simplă: amestecaţi o lingură de pulbere cu puţină apă (cam un căpăcel/2-3 linguriţe). Sau, ȋn funcţie de preferinţe puteţi ȋnlocui apa cu: ceai de muşeţel, de gălbenele, apă de roze, gălbenuş de ou etc.

       Apoi, ȋn funcţie de grosimea măştii, aşteptaţi ȋntre 10 şi 18 minute. Atenţie! Să nu zȃmbiţi că o să zboare praf alb mai ceva ca ȋn Peter Pan. Se ȋnlătură cu apă călduţă şi se şterge faţa cu un prosop curat – prin tamponare-.


ACŢIUNE
        Tenul rămȃne curat şi luminos. Folosită pe o perioadă lungă de timp, are efecte benefice ȋn cazul acneei şi a altor probleme dermatologice pentru care nu doriţi tratament medicamentos.






















PLUSURI
Efecte vizibile de la prima aplicare

Cantitate arhisuficientă

Preţ mic


MINUSURI

Usucă pielea, astfel după folosire e nevoie de hidratare corespunzătoare

Cȃnd se usucă, se crapă şi se aşterne precum făina peste tot ce e ȋn apropiere



PREŢ

10-15 RON



PROSPECT

http://medicamente.romedic.ro/pudra-argila-tratament-aslavital



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu